Kjære medlem!

Kjære medlem!

Nå står vi i en situasjon som vil kreve mye av hver enkelt av oss.


De neste ukene og kanskje måneder blir annerledes enn det vi hadde tenkt oss for bare noen dager siden.

Regjeringen har lukket ned flere bransjer, herunder treningssenterbransjen. Vi har nå stengt dørene på alle våre Spenst sentre i Norge og vil i første omgang holde stengt frem til 26. mars.

Myndighetene oppfordrer den norske befolkning til å delta i den største folke dugnaden noensinne, og jeg håper alle viser godvilje i en slik vanskelig situasjon.

De kommende uker og måneder vil sette oss alle på prøve. Når det er sagt så er vi overbevist om at vi skal komme oss gjennom denne perioden, dette såfremt vi står samlet og lojalt følger opp om de retningslinjer og råd som Regjering og myndigheter har pålagt oss.

En av mine viktigste jobber nå er å sikre at alle våre medlemmer har et like godt tilbud å komme tilbake til når vi åpner våre sentre igjen og at alle våre 1200 dyktige, kunnskapsrike, serviceinnstilte medarbeidere i Spenst kjeden er på plass når denne krisen er over.

Vi jobber nå intenst med å lage alternative tilbud til våre medlemmer. Følg med på ditt senters lokale hjemmeside og facebookside i tiden som kommer.

Vi setter utrolig stor pris på alle medlemmer som viser forståelse og støtter oss i denne vanskelige situasjonen, selv om dere ikke kan benytte treningstilbudet hos oss. 

Jeg håper dere klarer å holde i gang treningen på egenhånd og finner trenings glede ute eller i eget hus.

Samtidig ber vi om forståelse for at vi pr i dag ikke har den fulle oversikt over situasjonen og de utfordringer dette påfører oss og våre medlemmer. 

Ikke nøl med å kontakte ditt lokale Spenst senter på mail eller via facebook, hvis det skulle være noe.

Tusen takk for din forståelse i denne tøffe situasjonen.

Med vennlig hilsen

Eirin Bolle

Kjedeleder
Spenst Norge<< Tilbake
Spenst Sande
Revåveien 37
3070 Sande
Tlf. 454 99 445
E-post sande@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern