Fysioterapi/kiropraktor

Helse og Idrettsklinikken


Vi samarbeider med Helse- og Idrettsklinikken for fysioterapitjenester. Les mer her!


Helse og Idrettsklinikken (HiK) er en fyisoterapiklinikk i Sande som tilbyr et utvalg av tjenester for de som sliter med problemer i bevegelsesapparatet.

HiK eies og driftes av Annika Storevold som jobber som fysioterapeut med idrettspesialitet (godkjent spesialisttittel). I tillegg er hun Aktiv A fysioterapeut og fører ″Artroseskole″ flere ganger i året. Annika har drifttilskudd og Helfo-avtale.

Marius Altunn jobber her som psykomotorisk fysioterapeut. Grunnprinsippet han jobber utifra er hvordan kropp, tanker og følelser påvirker hverandre. Han har tidligere lang erfaring som lungefysioterapeut. Marius har drifttilskudd og Helfo-avtale.

Jon Anders Melby jobber her som manuellterapeut. Han har lang erfaring som fysioterapeut og hovedsakelig jobbet innenfor smertbehandling. Som manuell terapeut har han bla. henvinsing- og sykemeldingsrett. Jon Anders har drifttilskudd og Helfo-avtale.

Joakim Hempel er kiropraktor ved klinikken (i tillegg til å være daglig leder på senteret). Han spesialiserer seg innenfor diagnostisk ultralyd hvor han for tiden tar en deltids mastergrad. Han har også henvinsing- og sykemeldingsrett. Joakim er del-privat uten kommunal avtale og kan derfor raskt gi tilbud om time.


Spenst Sande
Revåveien 37
3070 Sande
Tlf. 454 99 445
E-post sande@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern