Booking regler PT

PT som veileder kunde

HVA SKJER PÅ EN PT START-TIME?

En PT Start-time er din introduksjon til SPENST SANDE. Uansett om du har trent mye før eller er helt ny på treningssenter vil du ha nytte av denne timen. En av våre dyktige personlig trenere vil snakke med deg om ditt mål for treningen. PT´en vil så gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din for å trene mest mulig effektivt og ikke minst vil PT´en ha fokus på at du skal finne treningsglede. Derfor kommer dere til å snakke mye om hva det er du synes er gøy å trene, og hvordan du finner de aktivitetene du liker. PT´en vil vise deg rundt på senteret og gi deg svar på det du lurer på om individuell trening, gruppetrening og trening med personlig trener.

NEDENFOR KAN BOOKE DIN PT START-TIME:

SLIK GJØR DU:

 • NB: Du må være innlogget som medlem på siden vår for å kunne booke. Deretter kan du booker din PT Start-time HER. Velg PT og ledig tidspunkt som passer for deg
 • Du møter opp i resepsjonen på avtalt tidspunkt der din PT møter deg
 • Dere gjennomfører introduksjonstimen som inneholder:
 1. Samtale om ditt mål for treningen
 2. Anbefalinger om hva du bør trene
 3. Gjennomgang av ulike øvelser som er tilpasset ditt nivå og dine mål
 4. Anbefalinger om hvordan du kan sette nye mål
 • Ved behov kan PT´en også forklare deg hvordan du booker både gruppetrening og Personlig Trening hos oss
 • Online Trening. PT´en også vise deg hvordan dette fungerer – et supert alternativ om du vil ha mulighet til å også gjennomføre treningsøkter hjemme, på reise eller på ferie.

HVA ER IKKE EN PT START-TIME?

No worries, en introduksjonstime med personlig trener er ikke en ensom bootcamp der PT'en skriker for å få deg til å gi alt. Dette er din mulighet til å sette ord på motivasjonen din for å starte å trene. Våre dyktige personlige trenere jobber hver dag med å kartlegge våre medlemmers motivasjon for å trene. Der du har målet har vi svaret på hva og hvor ofte du bør trene for å nå ditt mål. Din veiviser med andre ord!

Vi har følgende bookingrutiner:
 • Sørg for å få bekreftelse fra din PT på dine bookinger 
 • Husk at det vil faktureres et gebyr stort kr. 500,- for manglende oppmøte.