Ønsker du å arbeide som PT i en av Norges mest spennende treningskjeder?

Da er Spenst Sande stedet for deg!

Vi tilbyr det vi mener er markedets beste betingelser for personlige trenere, et ekstremt godt fagmiljø med høy kompetanse, svært hyggelig arbeidsmiljø og kollegialt samhold. Det er gode muligheter for å opparbeide en stor kundekrets hos Spenst.

Vi ser etter personlige trenere som:                      

  • Er sertifisert PT – stort pluss er relevant Bachelor grad (eller høyere) innenfor idrettspedagogikk (anatomi, fysiologi, ernæring og treningslære)
  • Fulltids PT på sikt med mulighet for resepsjonsvakter, daglige oppgaver som sal organisering, oppfølgning av nettside/sosiale medier, samt gruppetimer på timeplanen som kan fylle opp mot 50% stilling ved siden av oppbygningsfasen
  • Ønsker å satse på en karriere som PT
  • Er målrettet i arbeidet sitt
  • Trives med å jobbe med mennesker og har en positiv innstilling

 

Du  være:

  • Selvstendig og inneha forståelsen at du selv står ansvarlig for å bygge en kundeportefølje (men vi vil være med deg hele veien og bistå slik at du når dine mål)
  • En som ønsker å være del av et felleskap og jobbe på tvers av faggrupper
  • Positivt innstilt og gi motviasjon samt glede til dine kunder
  • Ivrig og ha ett ønske om å lykkes!

Lokaler & utstyr

Vi har høy standard og er stolte av senteret vårt. Vi mener selv at vi har god utnyttelse av plass samt utstyr av høy kvalitet med stor mulighet for variasjon. Vi har ett middels etablert PT miljø, men har behov for bedre dekning særlig på kveldstid. Du kan forvente å ha ukentlig møter med daglig leder for å påse fremgang samt planlegging. Vi hjelper deg på veien så godt vi kan, men forventer stor egen innsats. Vi er villig til å SATSE på DEG!

Om arbeidsgiveren

Spenst Sande (Sande Trening AS) er det eneste organiserte treningssenteret i Sande og ble etablert våren 2011. Nærmeste konkurrent er Holmestrand eller Drammen – 15-20min reise. Det gir stor mulighet for å bygge god kundeportefølje hos oss.

Vi samarbeider tett med andre aktører bla. Helse og Idrettsklinikken som består av 3 fysioterapeuter, alle med spesialist kompetanse (Idrett, Psykomotorisk og Manuell terapi) og 1 kiropraktor (diagnostisk ultralyd). Det er helt essensielt at en ønsker å danne ett samarbeid med disse faggruppene som byr på store fordeler som faglig utvikling og tverrfaglig samarbeid.

Oppfølgning

Vi tilbyr god oppfølgning med faste møter sammen med daglig leder for å sikre deg i arbeidet ditt og at du har nok å gjøre. Vi bidrar med markedsføring (betalt gjennom google ads og facebook/instagram) og bistand til hvordan markedsføre seg selv gjennom egne sosiale kanaler. Samtidig har vi ressursbooking klart som gjør det enkelt for kunder å booke timene sine gjennom online booking som igjen besparer deg for ekstra arbeid med booking. Resepsjonen vil også videreføre kundene direkte til deg og foreta alt av betalinger slik at du enkelt forholder deg kun til arbeidsgiver.

Høres dette ut som interesse? Ta kontakt!

Send oss en søknad!