Salinstruktør

Gruppetime foregår

Salinstruktør

Har du en brennende interesse for trening og helse? Vi søker etter Salinstruktør til å bli en del av vårt SPENST-team i Sande! BodyPump, BodyJam, BodyStep, BodyCombat, BodyBalance, Pilates, Zumba, Tabata, Styrke i grupper, Yoga - har du erfaring med dette fra tidligere? Da ønsker vi å høre fra deg! 

I rollen som Salinstruktør er du en viktig del av vår kundeopplevelse. Vi søker derfor deg som vil være med å inspirere våre medlemmer til å nå sine treningsmål gjennom gruppetrening. Du vil forberede og gjennomføre gruppetimer for våre medlemmer.

 I rollen vil dine arbeidsoppgaver være å

  • Holde gruppetimer iht. avtalt tid som ganger senteret best, samt passer deg best
  • Gi fantastisk service til våre medlemmer, både før, under og etter gruppetimene dine
  • Formidle Spenst sine gruppetimer i henhold til vårt konsept på en inspirerende og motiverende måte
  • Sammen med dine kollegaer bidra  til at medlemmene møtes av et rent og hyggelig senter

For å lykkes i rollen har du 

  • Erfaring og/eller kurs som gruppetrener
  • Erfaring med å jobbe med mennesker 
  • Passion for å formidle treningsglede

For å passe inn hos oss i Spenst må du være sosial, ansvarsfull, målbevisst og energisk. Det er også fint om du er tålmodig og pedagogisk. Du må ha evne til å yte god service, motivere og inspirere og være glad i å jobbe med mennesker. Du må være flink til å skape trygghet og tillit i møte med andre, og være opptatt av at de du møter skal føle seg vel, anerkjent og ivaretatt.

Hva kan vi tilby deg? 

Et dynamisk arbeidsmiljø med mye glede og lidenskap. Du får trygge ansettelsesvilkår, og selvfølgelig tilgang til hele vårt treningstilbud- inne, ute og digitalt! Vi har også nye fine arbeidsklær i tråd med vårt nye varemerke.

Det er kanskje det sosiale vi har på senteret som gjør jobben unik! Det er ett samhold uten like og vi brenner for at dette skal opptre som en bi-jobb hvor det gir mer enn det tar. Vi prøver å samles når mulighetene byr seg og har i hvertfall fast julebord og sommerfest.

Send oss en søknad!