Vi ønsker å være en del av din hverdag.

Hvem er vi?

Velkommen til Spenst Sande! 
Vi hadde vår oppstart våren 2011 og har siden etablert oss som den største tilbyderen i Sande sentrum av treningstjenester. Vi brenner for konseptet "Trening for alle" og mener selv vi har klart å etablere ett godt senter når det kommer til både treningstilbud og sosialt miljø.

Hos oss er det noe for alle og en hver med ett bredt tilbud av gruppetimer &styrke og kondisjonsavdeling finner du uten tvil noe som passer for deg.

Vi ligger sentralt i Sande Sentrum (over Rema 1000) og holder åpent for våre medlemmer 05 - 23 alle dager, hele året.

Vi har 15 års aldersgrense!*

*Foresatte må være med ved innmelding for alle under 18 år.

Velkommen til oss.

Ditt valg

Hver og en velger selv hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av, sosialt samvær, kaffe, styrketrening, behandling, avslapning, gruppetrening, rehabilitering, personlig trening, hjelp med kosthold, livsstilsendring og mye mer.

Vi har stor plass som gjør at vi kan tilrettelegge for ulike tilbud, tjenester og treningsglede. Mange forskjellige gruppetreninger, fysikalsk-avdeling, badstue, ulike styrketreningssaler & møterom.

Bredt tilbud

Av erfaring vet vi at et bredt tilbud, trivelige lokaler, et hyggelig og inkluderende miljø, høy kvalitet og god oppfølging er alle viktige faktorer for å lykkes med treningen. Vi er stolte av å kunne tilby det meste under ett tak, som også er en viktig trivselsfaktor. 

Vi har også tett samarbeid med Helse og Idrettsklinikken. De kan du lese mer om her.

Variasjon er viktig

Etter utallige spørreundersøkelser, tester og oppfølging av statistikker hos oss så ser vi en klar sammenheng ved å bruke flere av våre tilbud, og det å trene regelmessig over tid. En kombinasjon av en kaffe før og/eller etter trening for å stresse ned og være sosial og en type trening som passer deg og dine interesser er det som gjør at mange av våre medlemmer trives og trener regelmessig over mange år. Totalpakken gjør at treningen kommer som en bonus, da trivselsfaktoren er såpass høy. Det er noe vi på Spenst strever for hver dag.